Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sejuk dok dlm sg nih
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sejuk dok dlm nih



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 12-Dec-2008 14:35
Jenjalan kat Sg Lembing
Hmmmm.....lama dah aku 'bercuti' dr mengupdt fp ni secara x-tif..... :-O Kes yer....sbb skrg ni sibuk melayan fb plak....so, fp ni kira dh jd umah persinggahan la dah, sbb tu la dh bersemak samun/bersawang dibuat yer :oh_god: :annoyed:

Pada sape2 yg ada fb tu, buleh la add aku -jumaah salehudin-. Kalo nak tau latest news n latest picture....sema yer ada kat situ. Lagi pun kalo kat fb tu senang sket, tak yah nak edit2 gambo, sbb tu la laju jer den mengupdt yer.... :lol_up:

Citer pasal n3 kali nih, gambo yg teramat laaaa lama aku peram.....kalo buah tu, aku rase bukan masak lg, dh berulat kot LOL LOL LOL . Gambo masa g jenjln kat Sg Lembing ngan mak n achik masa cuti Deepavali ari tuh. Saje bawak dorang jenjln kat sini....sbb aku suka mandi kat sg dia....really peaceful kat sini n cuaca pun best. Even kalo panas pun, tak berasa sgt panas yer....tp masa aku pegi tuh, time mendung nak ujan :-S

Other than g mandi sg, kitorang g gaks jenjln kat Muzium Sg Lembing tuh. Walaupun byk kali dah mandi kat sg tuh, ni 1st time aku n family g naik kat muzium sg lembing......sbb masa tu ujan, so tak leh berendam lelama...have to wrap-up, tgk jam mcm awal lg ....aku pun ajak la hubby singgah kat sini. Syok gak g sini, muzium dia kira lain dr y lain sbb brg2 kat dlm dia byk barang2 lombong bijih .....so. aku rase ni '1 of a kind' la kan.....sbb kira specialize tuk brg2 lombong jer...

Apa lg, jom layannzzz gambo riang gumbira aku satu family masa kat sana....sesapa yg tak penah pegi tuh, buleh la lapangkan masa gi sini.....rase yer takkan nyesal kot.... :hiding:






tu jer gambo yg aku edit....lenlain gambo buleh tgk yg aku dh upload tuh....pas ni n3 aku mmg akan mcm tu jer la.....tak larat dh nak maintain byk ngat umah,,,gini ler jd yer :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016