Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 6-Dec-2008 16:49
HAPPY BDAY.....ADAM


http://lilypie.com()

Happy Bday tuk anak mama :ty_ty: .....7th yrs old..... tak sangka, kejap yer masa berlalu....thn depan dh nak masuk jah 2. Beso dh anak aku ni, perangai pun dh timbul mcm2 yg pelik yer :get_you: .....kadang2 tu, really mencabar kesabaran aku....."YA ALLAH.....kuatkanlah kesabaran aku tuk mendidik anak aku ni".

What ever it is....."mama doakan semoga anak mama ni sihat selalu, dan akan mejd seorg anak yg soleh, serta berjaya dlm hidup....doa mama sentiasa bersama A.long....AMIN"



At last.....hari yg ditunggu2 oleh a.long, tiba jua akhir yer (perrghhh....ayat ala2 jiwang gitew.... LOL LOL LOL ) Kesian kat dia, sbb bday ujung thn ngat....tiap kali adik/kenkawan dia sambut bday, mesti dia taye aku bila bday dia....so, bila tiba bday dia, happy sgt la dia....

Dr awal2 lg start Azam puye bday, dia dh dok booking kat aku nak cake spesel...gambo 'Wall E'. Tuk tak mengecewakan dia, jenoh gak la aku mencari kedai yg buleh buat gambo 'Wall E' tu tuk dia :oh_god: Lucky him, dpt gak aku cari kedai yg buat gambo tuh....after surveying a few kedai cake....Kalo tak dpt, mesti merajok puye anak bujang aku nih. Aku pun seboleh yer tanak buat dia frust sbb dh terlalu lama ngat dia tgu hari dia nih.....

Tempat yg dia pilih tuk celebrate bday dia, Pizza Hut....siap pilih lg nak kat ner...ECM. Sbb apa....sbb dia nak beli B-daman yg ada jual kat situ. kalo pi makan kat tempat lain dia takut tak dpt beli B-daman tu kot. kali ni, dia pilih B-daman tu as hadiah Bday dia.... hmmm....ok la tu, save budget papa/mama.....cuma kali ni dia dpt B-daman tu ngan track dia sekali......so, pas ni syok la dia nak main fight ngan angah.... :horay: :horay: :horay:



© Pidgin Technologies Ltd. 2016